Extra gummiproppar till hörlurar säljes!Extra gummiproppar till hörlurar säljes!

gummiproppar
*** OBS!! Special post ***
This post is only in swedish, most other posts are available in both swedish and english.
***********************

Enligt Kjell & Co heter det nog egentligen “gummi-kuddar”, men jag har sett “gummiproppar” också. Så därför gör jag en post som är närapå identisk med denna. Behöver dessutom få upp rankingen på den förra sidan. Den dyker inte ens upp bland de tio första träffarna på Google om man söker på “extra gummikuddar”.

Och detta då trots att det här är det ultimata sättet att köpa ersättningsproppar till sina hörlurar/handsfree/headset. Både billigare, smidigare och miljövänligare än t ex Kjell & Co.

Alltså. Säljer extra gummikuddar/gummiproppar av storlek small av typen “Sony”:

gummiproppar

Såhär ser dom ut

Maila mig på rockford.crown (at) gmail.com (ni ersätter såklart (at) med @) så fixar vi det. 30 kr för fem par inklusive frakt. Kjell & Co tar 49 kr för tre par. Och då får du tre olika storlekar,  d v s bara ett användbart par om du har samma storlek på hörselgångarna i båda öronen.

gummiproppar


Enligt Kjell & Co heter det nog egentligen “gummi-kuddar”, men jag har sett “gummiproppar” också. Så därför gör jag en post som är närapå identisk med denna. Behöver dessutom få upp rankingen på den förra sidan. Den dyker inte ens upp bland de tio första träffarna på Google om man söker på “extra gummikuddar”. Och detta då trots att det här är det ultimata sättet att köpa ersättningsproppar till sina hörlurar/handsfree/headset. Både billigare, smidigare och miljövänligare än t ex Kjell & Co.

Alltså. Säljer extra gummikuddar/gummiproppar av storlek small av typen “Sony”:

Såhär ser dom ut

Såhär ser dom ut

Maila mig på rockford.crown (at) gmail.com (ni ersätter såklart (at) med @) så fixar vi det. 30 kr för fem par inklusive frakt. Kjell & Co tar 49 kr för tre par. Och då får du tre olika storlekar, d v s bara ett användbart par om du har samma storlek på hörselgångarna i båda öronen.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.