Fördelen med att upptäcka något sentThe advantage of being a late adopter

De som känner mig skulle nog kunna skriva under på att jag inte direkt är av den trendkänsliga typen. Själv är jag lite kluven, ibland hade det känts bra att hänga med, ibland kan man nästan kokettera med att man inte bryr som om omvärldens krav, svängningar och påverkan.

Och någonstans anar jag att en allt för uttalad vilja att inte följa trender är ungefär samma sak som att göra det. Fast tvärtom då såklart. Men samma grundtänk.

Hursomhelst, en av fördelarna med att vara lite sen (speciellt för mig som kan vara ganska otålig ibland) är att när man väl upptäcker något så finns det oftast mycket mer att hämta än när det precis var nytt.

Ett hyfsat aktuellt exempel för mig var när jag “upptäckte” Filip & Fredriks podcast i höstas. Då hade dom hållit på att sända i, ptja, två år eller något sånt. Alltså fanns det över 100 avsnitt att ladda ner. För mig som lyssnar ganska mycket på ljudböcker, radio och liknande var det guld, att ha mer 100 timmars underhållande lyssning att se fram emot.

Blev även introducerad för Sigge Eklunds och Alex Schulmans podcast häromveckan. Kanonbra! Tyvärr hade dom inte hunnit sända den “i det fördolda” (ur min synvinkel) längre än sen förra året någon gång. Men det fanns ändå närmare 40 avsnitt att lyssna på. Vill det sig väl ska jag dessutom se Alex Schulmans show “Älska mig” om ca en månad.

Men just nu har jag bara 7-8 avsnitt kvar. Tips på något annat att lyssna på?Only in swedish today.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.