Rösta in oss på Sweden Rock Festival 2015! Vote for us to play on Sweden Rock Festival

Precis som 149 andra band världen över så önskar vi nu att du varje dag fram till den 11:e januari går in på Sweden Rock Festivals hemsida och röstar för att vi ska få spela där 2015. Det är tillåtet att lägga en röst per dag per IP-adress. Sen förra året har dom lagt till en s k “captcha”, vilket gör det aningen krångligare att rösta.

Men låter dig inte hindras av det! I grunden är det ändå väldigt enkelt:

  • Surfa till Sweden Rock Festivals bandtävling
  • Scrolla längst ner på sida och kryssa för The Rockford Heroes
  • Fylla i bokstäverna/siffrorna från captchan i rutan och klicka på “Submit”.

Färdigt! Och tack för ditt stöd!

Och som sagt, gör helst jättegärna det här varje dag nu, ända fram till sista tävlingsdagen som är 11:e januari 2015.  Sen kommer de 25 band som fått flest röster att hamna i ytterligare en röstningsrunda, där de 3 banden med flest röster få spela, plus att en jury plockar ut ett “wild card”.

Ses här nästa år…? Lär oavsett vilket kolla in till exempel Def Leppard. Deras gig på Vaksala Torg i Uppsala häromåret var riktigt bra, tror aldrig jag hört så bra ljud på en utomhuskonsert tidigare.

Sweden Rock Festival 2015

Är det förresten någon som känner igen sig på bilden? Vore kul om du i sådana fall lämnade en liten hälsning här på sidan.

Sweden Rock Festival 2015

Just as approximately 149 other bands we know hope that you will help us to play on Sweden Rock Festival 2015. You can vote one time (per IP address) every day until january 11:th. It’s very simple:

Finished! And thanks for your support!

See you here next year…?

SRF

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.