Tydligen har jag även anmärkningsvärda likheter med Tomas Ledin Tydligen har jag även anmärkningsvärda likheter med Tomas Ledin

Tomas Ledin Så mycket bättre
För något halvår sen eller så hörde jag en intervju med Håkan Hellström och upptäckte att vi hade flera intressanta likheter. Det är kanske inte vad en som någorlunda hårdrockare förväntar sig. Men han är ju ändå väldigt framgångsrik, så det kanske inte gör så mycket.

Idag lyssnade jag på Värvet-intervjuen med Tomas Ledin. Och kan konstatera att jag även har en del ganska specifika likheter med honom. Visst, det är säkert inget unikt, men ändå:

  • Vi var båda som barn duktiga på att rita.
  • När vi började med musik var vi båda så usla på att spela att vi var tvungna att skriva egna låtar direkt, eftersom vi inte kunde spela någon annans låtar.

Sen kan en väl säga att hans progress varit lite större en min. När han var lika gammal som jag är nu hade han släppt elva egna skivor, turnerat som körsångare åt Abba och höll väl som bästa på att producera Magnus Ugglas Allting som ni gör kan jag göra bättre.

Dessutom var han en av initiativ-tagarna till den svenska ANC-galan, vilket så klart känns lite extra aktuellt nu när Nelson Mandela nyligen gått bort.

Tomas Ledin Så mycket bättre

Hursomhelst, sänder TV4 fortfarande “Så mycket bättre” om 27 år vore det kul att vara med där.

Tomas Ledin Så mycket bättre

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.